+31 (0)182 640 690

Online specialist met advies op maat

0 item(s)

Lease uw cardprinter

Goed idee lease een cardprinter

Goed idee! Lease een cardprinter om pasjes te maken
Een cardprinter aanschaffen is en blijft een investering. Mocht de investering u niet uitkomen, dan bieden wij in samenwerking met GRENKE de mogelijkheid een cardprinter te leasen. We praten dan
over een driepartijen overeenkomst. 

Het voordeel is dat u al vanaf 15 maanden kunt leasen. Aan het eind van
de overeenkomst geldt dat men het eigendom kan verwerven tegen een klein percentage.

Leasing biedt als financieringsinstrument een aantal bijzondere voordelen:

1.Bescherming van uw liquiditeitspositie
2.Optimale besteding van uw werkkapitaal
3.Behoud van kredietfaciliteiten bij uw huisbankier
4.Eenvoudige budgettering van toekomstige kosten

Bescherming van liquiditeit
Tijdens de gehele leaseperiode worden iedere maand dezelfde bedragen betaald. Dit betekent dat u als gebruiker uw betalingen kunt spreiden over de verwachte levensduur van de apparatuur. Over- en onderliquiditeit kunnen op deze manier worden vermeden. Zo komt uw liquiditeitspositie niet in gevaar.

Optimale besteding werkkapitaal
Wanneer snel verouderende bedrijfsmiddelen zoals IT-apparatuur met contant geld worden betaald, legt dat een groot beslag op het beschikbare werkkapitaal. Leasing biedt het voordeel dat de schaarse middelen daar ingezet kunnen worden waar ze het meest nodig zijn.

Behoud van kredietfaciliteiten
Leasecontracten hebben geen invloed op de kredietwaardigheid van ondernemingen. De kredietfaciliteiten waarover u beschikt bij uw huisbankier blijven dan ook onaangetast.

Eenvoudige procedure
Accepteert u als klant het leasevoorstel, dan wordt online een contract opgemaakt dat u per e-mail krijgt toegestuurd. Zodra het contract weer ontvangen is, voert GRENKE een kredietwaardigheidtest uit. Na goedkeuring betaalt GRENKE ons, en u GRENKE een vast bedrag per maand. Simpeler kan het niet!

Snelle service
Leaseaanvragen die worden ingediend door van Randwijk worden binnen 20 minuten door GRENKE behandeld en afgerond. Zo weet iedereen snel waar hij aan toe is.